En Yeniler

2/24/2015

seyyah1906

Devlet Bahçeli'nin 24 Şubat 2015 Tarihli Grup konuşmasının tamamı


Devlet Bahçeli Süleyman Şah Türbesi için yapılan "Şah Fırat" operasyonunu eleştirdi Ege Üniversitesi'nde bıçaklanarak öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu cinayetiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 24 Şubat 2015 Tarihli Grup konuşmasının tamamı Devlet Bahçeli Süleyman Şah Türbesi için yapılan "Şah Fırat" operasyonunu eleştirdi Ege Üniversitesi'nde bıçaklanarak öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu cinayetiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli Süleyman Şah Türbesi için "Madem Süleyman Şah Türk vatanının ayrılmış parçasıdır, kime sorarak vatandan vazgeçtiniz" dedi.

Süleyman Şah Türbesi Operasyonu'yla ilgili Genelkurmay Başkanı'na sert eleştirilerde bulundu. "Bunlar Allah muhafaza yarın Erzurum'u Edirne'yi peşkeş çeker" diyen Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'i hedef alarak "Ey Özel paşa senin için vatan nedir? Harbiye'de vatan konusu işlenirken dersi mi kırdın okuldan mı kaçtın" şeklinde konuştu.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu hainlerin saldırısına uğradı. Duygularımı ifade etmek için cümleler yetersizdir


Ege Üniversitesi'nde Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun öldürülmesi ile ilgili olarak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Geçtiğimiz Cuma günü Ege Üniversitesi'nden gelen acı ile kahrolduk. Fırat Yılmaz Çakıroğlu hainlerin saldırısına uğradı. Duygularımı ifade etmek için cümleler yetersizdir. Düşünüyorum da ne çok ölüyor ne çok üzülüyoruz. 46 yıldır tabutlar omuzlardan inmiyor. Biz 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' demeyi sürdüreceğiz. Ege Üniversitesi İzmir'dedir ve İzmir ülkenin en büyük üçüncü şehridir. Üniversite yönetimi uyumuştur. Fakülte koridorları Kandil'deki mağaralar gibidir. Fırat evladımı şehit eden katil bu eylemi herkesin gözü önünde yapmıştır. 45 dakika ambulans gelmemiştir. Kimse ilk yardımda bulunmamış bulunmaya çalışanlar da güvenlik çemberini aşamamıştır. Evladımız göz göre göre ölüm terk edilmiştir. Üniversite rektörü ne iş yapmaktadır. Koltuğunda oturmayı onursuzca sürdürecek midir? Dağ eğitiminden geçmiş bölümü militanların kanlı eylemi yaşanmıştır. Gerçekleri saptırmak kimseye hele ki rektöre ve bilim insanları kimseye fayda sağlamayacaktır. Durum medyada karşıt görüşlü öğrencilerin çatışması olarak yer almıştır. Üniversitelerde karşıt görüşlülerin değil PKK’lıların provokasyonu vardır bunun da sorumlusu aciz Başbakan ve sünepe hükümetidir." dedi

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »